У "Генті" відмовляють українського футболіста Яремчука від переходу в топ-чемпіонат

Бельгійський футбольний клуб "Гент" не хоче відпускати українського форварда Романа Яремчука в один із провідних європейських чемпіонатів

Про це заявив головний тренер "Гента" Йєссо Торуп у інтерв'ю Sport Foot Magazine, повідомляє "Команда 1".

"Минулого тижня у мене відбулася розмова з керівництвом клубу, яке всерйоз стурбоване вельми активним, а часом і просто настирливим інтересом цілої низки європейських клубів до трансферів Романа Яремчука і Джонатана Девіда", - сказав Торуп.

Проте, за словами данського тренера, більшість пропозицій стосовно трансферів Яремучка та Девіда надійшла від посередніх клубів.

"Буду відвертим: більшість пропозицій стосовно Яремчуку і Девіда надійшли від клубів, які займають далеко не лідируючі позиції в своїх чемпіонатах, і це не гарантує професійного зростання. У цьому питанні хлопці зі мною повністю згодні. Якщо і переходити в новий клуб, то тільки в той, який забезпечить тобі крок вперед. Можна вибрати великі гроші, але поставити хрест на своєму професійному зростанні, а можна грати в маленькому клубі і безперервно прогресувати", - переконаний Торуп.

У нинішньому сезоні Роман Яремчук зіграв за "Гент" у різних турнірах 26 матчів, забив 17 голів та віддав 4 результативні передачі.