"Інтергал-Буд" заявляє, що знаходиться в процесі переговорів щодо заходу на будівельні майданчики Укрбуд

У зв'язку з масовою публікацією в ЗМІ інформації про завершення будівництва об'єктів Укрбуд і зверненнями стурбованих покупців, повідомляємо:

Компанія «Інтергал-Буд» офіційно заявляє, що знаходиться в процесі переговорів щодо заходу на будівельні майданчики Укрбуд, але остаточне рішення на даний момент не прийнято.

Ми як і раніше очікуємо з боку акціонерів Укрбуд вирішення низки питань:

1) Отримання офіційного документу від державних структур, який підтвердить сприяння новому інвестору і гарантує безперешкодну роботу щодо добудов об'єктів Укрбуд.

2) Отримання підтримки від КМДА в частині оформлення дозвільної документації, якої бракує та отримання ТУ для підключення об'єктів Укрбуд до інженерних мереж.

3) У разі виконання п.1, п.2 - надання звітності і даних для аудиту, який повинен підтвердити раніше надану інформацію з технічного та фінансового станів об'єктів Укрбуд, а також юридичний статус володіння об'єктами (для підтвердження можливості їх передачі новому інвестору).

Ми підтверджуємо серйозність своїх намірів у цьому питанні, але беручи на себе цей ризик і відповідальність хочемо бути впевнені, що акціонери Укрбуд доклали максимум зусиль для отримання державної підтримки у вирішенні цієї проблеми.