"Шахтар" провалився у матчі з "Аталантою" та вилетів у Лігу Європи

У матчі 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, донецький "Шахтар" програв італійській "Аталанті" з рахунком 0:3 та вилетів у 1/16 фіналу Ліги Європи

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У середині другого тайму "Шахтар" пропустив перший м'яч, після того як свій момент реалізував бельгійський захисник Тімоті Кастань. Це сталось на 66-й хвилині, а вже на 77-й українці залишились у меншості, червону картку отримав бразилець Додо.

Футболісти "Шахтаря" впали у відчай та більше не змогли контролювати ситуацію. Пропустивши спершу від хорвата Маріо Пашаліча, на 80-й хвилині, а потім й взагалі у компенсованому арбітром часі, німець Робін Гасенс поставив крапку у матчі.

Донецький "Шахтар" завершив груповий раунд Ліги чемпіонів на третій сходинці та вилетів в 1/16 фіналу Ліги Європи. В 1/8 фіналу ЛЧ з групи С вийшли англійський "Ман Сіті" та італійська "Аталанта". Загребське "Динамо" завершило Лігу чемпіонів на четвертій позиції. 

Ліга чемпіонів

Груповий раунд, 6-й тур

11 грудня

Група С

"Шахтар" (Україна) - "Аталанта" (Італія) 0:3

Голи: Кастань, 66, Пашаліч, 80, Госенс, 90+4

Вилучення: Додо, 77

"Шахтар": П'ятов, Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Патрік, Степаненко, Тете (Марлос, 59), Коваленко (Соломон, 71), Тайсон, Мораес.

"Аталанта": Голліні, Масьєлло (Малиновський, 61), Дьїмсіті, Паломіно, Госенс, Фройлер, Де Рон, Кастань, Пашаліч, Гомес (Гатебург, 90),  Муріель (Ібанез, 71).