Давид проти Голіафа: тренер Гвоздика зробив прогноз на поєдинок Усик - Джошуа

Тренер українського боксера Олександра Гвоздика американець Тедді Атлас вважає, що Олександр Усик має хороші шанси на успіх у поєдинку проти британця Ентоні Джошуа

Про це повідомляє Boxing News 24.

За словами Атласа, багато залежатиме від того, у якому психологічному стані підійде чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) до бою з українцем Олександром Усиком, який є офіційним претендентом на титул WBO.

"Незрозуміло, як цей новий нервовий Джошуа буде виглядати проти кращих боксерів. Думаєте, Усик занадто маленький? Олександру доведеться битися проти бійця, який досі є Голіафом? Це буде бій проти великого хлопця, більшого, ніж Усик, але українець може стати Давидом. Тепер у Джошуа інша психологія. Зараз він думає по-іншому", - зазначив Атлас.

За його словами, козирями Усика є відмінний досвід у любительському боксі та роботі із тренером Анатолієм Ломаченком.

"Тепер Усику не доведеться мати справу з великим монстром. Поле для гри несподівано вирівнялося для Усика - переможця, з відмінним досвідом в любителях. Олександр по праву став чемпіоном світу, він непереможений, у нього є мізки, у нього сильні ноги, він працює з Ломаченком. Це інша, абсолютно нова гра", - переконаний Атлас.

Тому тренер впевнений, що в Усика є шанс перемогти Джошуа.

"Усик, безумовно, має шанс побити Джошуа, але багато що залежатиме від того, де відбувається поєдинок і хто працюватиме арбітром. Якщо Джошуа отримає типового арбітра, який працював у його бою проти Паркера, то Усику буде важко його перемогти", - зазначив Атлас.