Малиновський назвав історичною перемогу "Аталанти" над "Шахтарем" у Лізі чемпіонів

Український футболіст італійської "Аталанти" Руслан Малиновський назвав історичною перемогу над "Шахтарем" у Лізі чемпіонів

Про це повідомляє Sport.ua.

Малиновський у грі з "Шахтарем" вийшов на заміну на 61-й хвилині, став автором результативною передачі та назвав вихід "Аталанти" до плей-офф історичним.

"Доти, поки шанси у нас були, ми билися. Може і не за потрапляння в наступний етап Ліги чемпіонів, так за гру в іншому турнірі. Те, що ми вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів - велика подія для міста і клубу. Ми переписали історію. Приємно, що самі стали частиною цієї історії", - сказав Малиновський.

За словами українського футболіста, "Шахтар" краще виглядав у першому таймі, але "Аталанта" загалом перевершила суперника.

"Не знаю, яка у "Шахтаря" була установка. У них були моменти в першому таймі, навіть у нас стільки не було. Але, якщо брати матч загалом, то моментів у нас було більше. Ейфорія? Так, звичайно, всі радіють, всі задоволені. Це історичний момент. Багато наших футболістів вперше грали в Лізі чемпіонів, я в тому числі. Всі дуже щасливі і задоволені", - констатував Малиновський.