Промоутер Ломаченка обізвав Руїса жирною свинею

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум заявив, що американець Енді Руїс у реванші із британцем Ентоні Джоуша виглядав, як жирна свиня

Про це повідомляє Boxing News 24.

За словами Арума, у другому поєдинку проти Ентоні Джошуа за титули чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) у надважкій вазі, Енді Руїс забув, що бійці мають відповідальність не лише перед собою, але й перед публікою.

"У бійців є відповідальність не лише перед собою, але й перед публікою. Руїс відмовився від неї, коли вийшов на ринг і виглядав, як жирна свиня. При цьому він ще й розраховував, що зможе захистити свої титули", - сказав Арум.

Водночас, промоутер переконаний, що Джошуа не потрібно співати дифірамби, адже Руїса в такому стані був зобов'язаний перемагати будь-який нормальний важковаговик.

"Це був не бій. Будь-який нормальний важковаговик переміг би Енді Руїса в той вечір. Ви розумієте це, як і я. Джошуа зробив те, що від нього вимагалося, не потрібно співати йому дифірамби. Багато важковаговиків, побачивши, в якій формі перебуває Руїс, спробували б його нокаутувати. Їм це вдалося б", - переконаний Арум.