"Динамо" – "Лугано": що потрібно киянам для виходу в плей-офф Ліги Європи

У вирішальному матчі групового раунду Ліги Європи "Динамо" необхідно перемагати швейцарський "Лугано" з різницею у два м'ячі, аби гарантувати собі вихід до 1/16 фіналу

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Перед заключним туром групового раунду Ліги Європи "Динамо" має 6 очок та займає третє місце в турнірній таблиці квартету B. Лідирує з 9 пунктами данський "Копенгаген", у шведського "Мальме" 8 балів та друге місце, швейцарський "Лугано" з 2 очками займає другу позицію та не має шансів на вихід до 1/16 фіналу.

Попри третю позицію, яка не дає можливості виходу до плей-офф, "Динамо" зберігає можливість вийти у наступну стадію турніру. У заключному матчі групового раунду, кияни зустрічаються вдома з "Лугано", а "Копенгаген" на своєму полі боротиметься з "Мальме" за першу сходинку у квартеті В.

Перемога "Динамо" з різницею в два м'ячі над "Лугано" гарантує киянам вихід до плей-офф, незалежно від результату зустрічі "Копенгаген" - "Мальме".

Якщо "Динамо" переможе швейцарців з різницею в один м'яч, то паралельний матч групи, буде мати для киян вирішальне значення. Для виходу до 1/16 фіналу знадобиться поразка "Мальме", або ж перемога шведів над "Копенгагеном" з різницею у два м'ячі.

Нічия у матчі суперників теж забезпечить київському "Динамо" вихід в плей-офф, незалежно від того з яким рахунком воно переможе швейцарців.

Поразка або нічия українського клубу у зустрічі з "Лугано" означатиме виліт "Динамо" з Ліги Європи.