Полковник ЗСУ, який заявив про готовність до "інтеграції" українських військових з окупантами, вибачився

Полковник ЗСУ Олексій Ноздрачов вибачився перед ветеранською спільнотою за "некоректні висловлювання" на круглому столі "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем”

Відео та допис вибачення полковник Олексій Ноздрачов опублікував у Facebook.

"Шановні військовослужбовці, ветерани, українці!!! Сьогодні, під час круглого столу, я допустив велику помилку - некоректно висловившись стосовно ветеранів і військовослужбовців, що виконують завдання у боротьбі з російською агресією. Я відверто помилився у своїх висловлюваннях і прошу мені пробачити цю помилку. Я абсолютно не висловлював думку керівництва ЗСУ, це моя провина і я її усвідомлюю. Щодо мене та моїх дій начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України призначене службове розслідування. Я готовий понести покарання. Моя особиста позиція є патріотичною та підтверджена діями з перших днів війни. Сказане мною не є відображенням того, що я хотів донести. Мені прикро за те. Прошу вибачення", - написав Ноздрачов.

Нагадаємо, раніше начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковник Олексій Ноздрачов під час круглого столу "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем" заявив про готовність до "інтеграції" українських військових із російськими окупантами у разі політичного рішення, а також про спротив цьому "праворадикальних рухів".