Я наполовину єврей, - Антоненко відповів на звинувачення у радикальних поглядах

Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета доброволець Андрій Антоненко відкинув звинувачення у радикальних поглядах

Про це Антоненко заявив у залі суду під час обрання йому запобіжного заходу, повідомляє "Українська правда".

"Відносно моїх правих і лівих уподобань, як зазначено було у повідомленні. Я народився в єврейському районі, я наполовину єврей, у мене дід польський єврей. Ви несвідомо, своїм висновком упередженим уже нанесли образу мені особисто і моїй сім’ї", - сказав Антоненко.

Також він вказав на свою несхожість з чоловіком, який фігурує на відеозаписі у справі про вбивство Павла Шеремета.

"Є людина, знята на відео 16-го року, до якої намагаються мене причепити… Я з 13-го року ношу бороду цільну, вона або довша, або вона коротша, але вона суцільна. Людина у відео носить борідку форми "еспаньйолка", із вибритими повністю щоками. У мене є декілька особливостей, які мене відрізняють від багатьох людей. У мене плечі трошки покаті, трошки видовжена шия, що геть не стикається з людиною, яка виглядає там. Плюс ще один момент – вуха. Мої вуха зламані, бо я займаюсь боротьбою, там людина з ціленькими вушками. І ще один момент, характерна риса – мої руки, вони вкриті татуюваннями. Якщо подивитись на людину на відео, то там геть цього немає", - зазначив Антоненко.