Шокіна двічі намагались отруїти, - Джуліані

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що ексгенпрокурора України Віктора Шокіна двічі намагались отруїти

Про це Джуліані написав у Twitter.

"Після сотень годин і місяців досліджень я зібрав свідків та документи, які розкривають правду, що стоїть за цим імпічментом, і показують, що Трамп не здійснював правопорушень", – написав Джуліані.

За його словами, факти свідчать, що обов’язком Трампа було просити про американсько-українське розслідування. Нібито Національний комітет Демократичної партії змовився з Україною, щоб знищити кандидата Трампа.

Джуліані, говорячи про ексгенпрокурора Віктора Шокіна вказав на «документи, які підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байденами».

Адвокат Трампа заявив про наявність медичних записів про отруєння Шокіна, який буцімто двічі був при смерті, але одужав.

«Багато голів полетять в Україні, якщо це розкриється», – написав Джуліані.

Говорячи про іншого колишнього генпрокурора Юрія Луценка, він назвав його «наступником офісу Шокіна» і написав таке: «Записи підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі неправдиво свідчила. Документи показують, що вона відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена і демократів».