"Це політичний тиск на ЗМІ", - головред "Думская.TV" розповіла про обшук

Головред одеського видання "Думская.TV" Кароліна Тимків розповіла, що слідчі НАБУ перешкоджали журналістській діяльності та проводили обшуки незаконно

Про обшуки та свою позицію головред "Думская.TV" Кароліна Тимків розповіла у програмі "Коментар з Анжелікою Сизоненко", передає Еспресо.TV

На запитання Анжеліки, чи погоджується Тимків з тим, що обшуки не пов'язані з журналістською діяльністю, головред "Думская.TV" відповіла:

"Звісно, - це політичний тиск на ЗМІ. Про те, що дії НАБУ були протиправними говорить той факт, що слідчі дії протягом 2 годин проводились без представника адвоката. Зауваження співробітника телеканалу, про незаконність дій, набушники проігнорували. Коли він намагався знімати на відео незаконні дії представників НАБУ, вони забрали у нього телефон, видалили відео, ледь його не зламали", - розповідає Тимків.

Вона додає, що протягом 2 годин журналістів не пускали в офіс, відтак вони не  могли займатись журналістською діяльністю.

На запитання журналістів, чи пов'язує Тимків обшуки з тим, що власник телеканалу близький до опозиційного депутата Олексія Гончаренка, журналістка відповіла, що, в першу чергу, пов'язує обшук із висвітленням на каналі діяльності влади об'єктивно.