Вбивство Шеремета: Кузьменко познайомилася з Дугар лише 5 листопада 2019 року, - адвокат

Підозрювана в убивстві журналіста Павла Шеремета Юлія Кузьменко познайомилася з іншою підозрюваною Яною Дугар лише 5 листопада 2019 року

Про це заявив адвокат Кузьменко Владислав Добош, передає Еспресо.TV.

За словами адвоката, Кузьменко і Дугар познайомилися у зв'язку з обшуком у подружжя добровольців Інни і Владислава Грищенків.

Зазначимо, журналіста Павла Шеремета вбили шляхом підриву автомобіля 20 липня 2016 року в центрі Києва.

Нагадаємо, 12 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета - музиканта і військового Андрія Антоненка (Riffmaster), дитячого хірурга Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугар.

Ще двоє людей - подружжя ветеранів АТО Інна та Владислав Грищенки - є фігурантами справи про вбивство Павла Шеремета, але затримані в іншій справі - щодо замаху на життя людини на Івано-Франківщині.

У ніч на 13 грудня поліція прийшла з обшуком у справі вбивства Шеремета до активіста Майдану і волонтера Євгена Акастьолова.

Печерський райсуд Києва ухвалив помістити підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета військову медсестру Яну Дугар під цілодобовий домашній арешт.

Антоненка та Кузьменко суд помістив під варту на 2 місяці.

16 грудня адвокат підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко заявив, що у нього не приймають клопотання про ознайомлення з матеріалами справи.

У поліції заявили, що слідчі надали адвокатам усі несекретні матеріали у справі.

"ЄС" ініціювала створення ТСК у Раді для контролю розслідування вбивства Шеремета.

Антоненко позвався до суду на президента Володимира Зеленського, генпрокурора Руслана Рябошапку та голову МВС Арсена Авакова за нанесення шкоди його репутації.