Добровольці, які лишилися у Золотому-4, відремонтували дитсадок і проводять свята для малечі

Учасники бойових дій з Росією на Донбасі та представники громадськості, які відмовилися залишати селище Золоте-4, що на Луганщині, зараз присвячують свій час дітям

Про це повідомляється на сторінці ініцативи Останній блокпост у Telegram, передає Еспресо.TV.

До прикладу, 19 грудня 2019 року, ними було проведено зустріч з 11-м класом Золотівської гімназії. 

"Цього разу ми запросили військового, який зараз проходить службу в Золотому. Спілкувались на різні актуальні теми, про особистий розвиток та майбутнє, про державність. Завершили теплу зустріч музикою у виконанні нашого гостя",- розповідають волонтери.

Окрім того, за їхньої участі вперше за останні кілька років в селищі організували свято до Дня святого Миколая, з урочистим відкриттям ялинки.

Також на запрошення адміністрації патріотична молодь приїхала на свято до Дня святого Миколая в садочок.

"Маленькі сором'язливі актори співали, розповідали вірші та грали в ігри. Ну, а ми в свою чергу передали вітання від Миколая у вигляді солодких подарунків. До речі, свято проходило в кімнаті, в якій зовсім нещодавно ми зробили ремонт",- йдеться у повідомленні.

А 21 грудня добровольців було запрошено на виставу до Дня святого Миколая в загальноосвітню школу Золотого-4.

До того ж, як і раніше, хлопці й дівчата розподіляють серед місцевого населення гуманітарну допомогу, котра надходить з різних куточків України.

Нагадаємо, 21 грудня ​​Золоте-4 знову опинилося під мінометними обстрілами. Пошкоджено декілька приватних житлових будинків людей.