"Його треба зараз ї**ти": в мережу злили нібито розмову заступника голови ОПУ Смирнова з директором ДБР Трубою щодо судді Чауса

В інтернеті з'явилися аудіозаписи нібито розмов заступника голови Офіса президента України Андрія Смирнова з директором Державного бюро розслідувань Романом Трубою

Записи оприлюднив Telegram-канал "Трубу прорвало".

Зокрема співрозмовники обговорюють інтерв’ю ексголови Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова виданню "Страна UA" про екссуддю Дніпровського районного суду Києва Миколу Чауса, який ухвалював вирок проти активістів Автомайдана, фігурував у інших корупційних скандалах, підлягав люстрації, переховувався за кордоном і екстрадиції якого Україна просила у Молдови.

"Перше що я зробив, я подзвонив Світі Крюкової (перший заступник головреда "Страна.ua - ред.)  і сказав - ти: вівця. Чому? Тому що цей мусор поганий не називає найголовніших людей. .Андрій (Богдан), тезка мій, каже, під'їдь, поговори з ним", - каже нібито Смирнов.

Також цей співрозмовник розповідає, что має контакт з Чаусом і від імені "Андрія" (Богдана) дає нібито Трубі вказівки, як діяти по справі екссудді: "оточити страхом невідворотності покарання", допитуючі дружину, матір и адвоката. 

"Його треба зараз ї**ти", - формулює нібито Смирнов головне завдання співрозмовнику.

Також співрозмовники незадоволені, що справу по Чаусу того ж дня, коли й ДБР, відкріло і НАБУ.

При цьому нібито Смирнов сам листується з Чаусом и заманює его в Київ, а наприкінці співрозмовники домовляються "закручуваті справу" з понеділка.