Джошуа через Усика може відмовитися від чемпіонського титулу

Промоутер чемпіона світу WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що британський важковаговик може відмовитися від одного пояса, через невизначеність із боями проти українця Олександра Усика та болгарина Кубрата Пулєва

Про це із посиланням на iFL.tv повідомляє iSport.ua.

За словами Хірна, це може статися, через невизначеність, у якій почерговості Джошуа має захищати титули чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

"Ми звернулися до WBO та IBF, але визначеності немає. Це погано для хевівейта. Чого вони хочуть, розділити пояси через сумнівні рішення? Необхідна система черговості, яка показувала б, хто наступний. Організації повинні заохочувати боксерів до уніфікації і до завоювання звання титулу абсолютного чемпіона світу", - сказав Хірн.

За його словами, якщо із претендентами за версією WBO українцем Олександром Усиком та по лінії IBF болгарином Кубратом Пулєвим не вдасться домовитися, Джошуа буде вимушений відмовитися від одного з титулів.

"Мені не подобається вся ця ситуація. Можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Будемо розмовляти з Олександром Усиком і Кубратом Пулєвим. Може, на вдасться домовитися з ними. Також команда Джошуа проситиме IBF і WBO якось вирішити цю проблему", - пояснив Хірн.