Спікер Держдуми та Медведчук анонсували "широку зустріч" депутатів України та Росії

Спікер Державної думи В'ячеслав Володін анонсував широку зустріч представників парламентів Російської Федерації та України.

Про це повідомляє сайт Держдуми РФ.

Спікер Держдуми В'ячеслав Володін і депутат Верховної Ради України, лідер партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук на переговорах у вівторок домовилися про зустріч російських і українських парламентаріїв в "більш широкому складі".

"Мова йде про реалізацію Мінських домовленостей в рамках "нормандського формату". Це питання було основним, ми його обговорили і домовилися, що наступна зустріч буде в більш широкому складі як з російської сторони, так і з боку наших колег з парламенту України", - сказав Володін.

Медведчук повідомив, що ідею парламентського виміру в цьому питанні він вважає стратегічною, "тому що сьогодні для України мир на Південному Сході - це головне завдання".

Зустріч представників парламентів РФ і України в "більш широкому складі" може пройти в Європі, повідомив РІА Новости глава комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Калашников.