"Не можна починати розгляд закону, коли перед тобою немає документа": Герасимов щодо правок до законопроєкту про ринок землі

Народний депутат від “Європейської солідарності” Артур Герасимов заявив, що аграрний комітет продовжив розгляд правок до законопроєкту про ринок землі

Про це він повідомив в кулуарах Верховної Ради, передає Еспресо.TV.

“На жаль, всі правки, згідно з меморандумом, які мають бути включені в таблицю, відсутні. Навіть більше — цієї таблиці ніхто не бачив. Не можна починати розгляд закону, коли перед тобою немає документа”, - заявив нардеп.

За його словами, всі лідери фракцій підписали меморандум згідно з яким робота з цього законопроєкту була поставлена в певну послідовність. І ключовим моментом було те всі пропозиції від народних депутатів були об’єднані в таблицю, яку потім починає розглядати комітет. Крім цього, під час засідання лідерів фракцій було проговорено, що якщо ті документи, які подавали нардепи співпадають, то згодом це об’єднується і не приймається до уваги під час розгляду.

“Саме тому сьогодні під час засідання комітету було прийняте рішення, що терміново збирається підкомітет разом з учасниками робочої групи, вони опрацьовують ці питання 27 грудня. І в суботу 28 грудня знову збирається комітет і продовжує розгляд закону”, - додав Герасимов.