Справа Шеремета: “Пума” стверджує, що познайомилася з іншими підозрюваними у 2019 році

Інна Грищенко, яка фігурує у розмовах підозрюваних у причетності до вбивства влітку 2016 року журналіста Павла Шеремета, заявила, що тоді не була знайома з жодним із трьох підозрюваних

Про це повідомляє hromadske.

“Знайома з Яною, з Ріфом з цього року, з кінця літа, а з Юлею з того літа. По ФБ ми знайомі раніше, але з Яною взагалі тільки цього року познайомилась. Спочатку особисто, а потім у ФБ”, — сказала вона.

Також жінка наголосила на тому, що її не допитували ні у справі по замаху на життя бізнесмена, ні у справі Шеремета.

Водночас Грищенко підтвердила, що її чоловік міг виготовляти вибухівки.

"Мій чоловік за спеціальністю вибухотехнік. Було б дивно, якби він не міг чогось робити. Але тоді у нас потрібно усіх ветеранів, тисяч 20 точно закрити", – сказала жінка.

За словами Грищенко, її чоловік не був особисто знайомий за Антоненком, якого слідчі вважають організатором вбивства Шеремета.

Вона також зазначила, що на фронті чула, що в одному з добровольчих батальйонів була людина з позивним “Нацик”, однак особисто його не знає, ніколи з ним не спілкувалася і не бачила.

Грищенко також уточнила, що з цивільним чоловіком Кузьменко Петром Кияном вона познайомилась у 2018 році, але більше з ним спілкувався її чоловік Владислав Грищенко.