Суд продовжив запобіжний захід ексдепутату і забудовнику Микитасю

24 грудня Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та продовжив експрезиденту "Укрбуду" та нардепу 8-го скликання Максиму Микитасю строк дії покладених на нього обов'язків до 14 лютого 2020 року

Про своє рішення задовольнити клопотання САП щодо ексдепутата та колишнього директора "Укрбуду" Максима Микитася Вищий антикорупційний суд повідомив у Facebook.

"Учора, 24 грудня, слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та продовжив строк дії обов'язків, покладених на експрезидента корпорації "Укрбуд", до 14 лютого 2020 року", - заявили у ВАКС.

У ВАКС зазначають, що підозрюваний зобов'язаний носити електронний браслет; прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває без дозволу детектива, прокурора чи суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні. Також Микитась зобов'язаний здати на зберігання до відповідних органів паспорт (паспорти) для виїзду за кордон.