Керівник ОПУ Богдан 25 грудня таємно зустрівся з Коломойським, - "Схеми"

У середу, 25 грудня, пізно ввечері голова Офісу президента України Андрій Богдан зустрівся з бізнесменом Ігорем Коломойським

Про це повідомляє проєкт журналістських розслідувань "Схеми".

Журналісти зафіксували, як керівник Богда і Коломойський разом із соратниками та бізнес-партнерами зустрілися в ресторані п'ятизіркового готелю Premier Palace у центрі Києва.

За даними журналістів, спочатку Богдан зустрівся в італійському ресторані на Печерську з головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим, після чого попрямував на зустріч із Коломойським.

Журналісти зазначають, що крім Богдана і Коломойського у зустрічі у ресторані готелю Premier Palace взяли участь бізнес-партнер Коломойського і співвласник студії "Квартал 95" Тімур Міндіч, бізнес-партнер Коломойського і член неформальної бізнес-групи "Приват" Михайло Кіперман та ексдепутат і товариш Коломойського Євгеній Гєллєр.

За даними журналістів, зустріч відбувалася в окремій кімнаті ресторану за зачиненими дверима.

При цьому Коломойський, виходячи з ресторану, заявив журналістам, що не зустрічався з Богданом, проте підтвердив, що голова ОПУ приїжджав до ресторану.

"Я коли прийшов, його не було вже", - сказав Коломойський.

Бізнесмен також заявив, що "дуже рідко" спілкується з Богданом, оскільки той "дуже зайнятий", а коли спілкується, то не обговорює державну службу голови ОПУ.