На Донеччині після візиту до стоматолога померла 6-річна дитина

У місті Слов'янськ, Донецької області, після візиту до стоматолога померла 6-річна дівчинка

Про це повідомляє прокуратура Донецької області у facebook.

"Під процесуальним керівництвом Слов'янської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов'язків співробітниками стоматологічної лікарні м. Слов'янська, що призвело до тяжких наслідків, а саме - до смерті малолітньої дитини", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 27 грудня 2019 року, о 19:05, в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні було доставлено 6-річну місцеву жительку з гострою серцевою недостатністю і анафілактичною шоковою реакцією.

"О 23:08, незважаючи на зусилля реаніматологів, дитина померла. За попередньою інформацією, алергічна реакція у дівчинки почалася після лікування в одному із закладів стоматологічного профілю", - повідомили у прокуратурі.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин смерті дитини. Досудове розслідування триває.