29 грудня на фронті: противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

У неділю, 29 грудня 2019 року збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню

Про це йдеться в інформаційному зведенні щодо ситуації в зоні Операції об'єднаних сил станом на 07:00 понеділка, 30 грудня.

“Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, - йдеться у повідомленні.

Обстріли українських позицій зафіксовано в районі наступних населених пунктів: двічі поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; біля Миколаївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік з Василівкою – зі стрілецької зброї; у районі населеного пункту Мар'їнка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поряд з Широкиним – зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї.

“Один обстріл з великокаліберного кулемету противник здійснив по захисникам Луганського, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ", - зазначається у повідомленні.
З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли.
Втрат з нашого боку немає.