В КМДА нагадали про особливий режим роботи транспорту на свята

У Київській міській державній адміністрації нагадали, що 31 грудня, 1 січня та 7 січня деякі станції, зокрема "Золоті Ворота" на час проведення новорічних та різдвяних заходів на Софійській площі будуть тимчасово зачиняти

Про це повідомляє офіційний сайт Київської міської державної адміністрації.

"31 грудня, 1 січня та 7 січня у разі необхідності залежно від пасажиропотоків забезпечать короткочасне обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метрополітену "Золоті ворота" на час проведення новорічних та різдвяних заходів на Софійській площі. У цей час усі ескалатори працюватимуть на підйом для уникнення тисняви на платформах станцій", - йдеться у повідомленні.

Також у КМДА нагадують про заборону руху транспорту  уздовж Володимирського проїзду та вулиці Володимирської, а громадський транспорт продовжить роботу.

"Окрім того, для уникнення тисняви у вестибюлях станцій можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станцій метрополітену "Хрещатик", "Контрактова площа", "Поштова площа" та "Майдан Незалежності", - додають у КМДА.

Також продовжать роботу автобуси, тролейбуси і трамваї. Зокрема, автобуси №№ 166, 208, 155, 181, 220, 234, 500, 502, 516, 550, 586 працюватимуть у ніч на 1 січня до 5-ї години ранку в режимі маршрутного таксі.