Хай збуваються найсміливіші мрії! З Новим роком! Привітання п'ятого президента Петра Порошенка

П'ятий президент та лідер "Європейської солідарності" привітав українців з Новим роком

"У новорічних святах є якась магічна сила — за будь-яких обставин, вони приносять непереборно добрий настрій. Хто-хто, а наша команда "Європейської солідарності" ніколи не опускає руки. Ми впевнені в перемозі України, і нас точно не зламати.

Що ж додає оптимізму? По-перше, це запас міцності тих змін, які українці здійснили протягом п'яти років. Похитнути його виявилося не так просто.

А по-друге, мільйони людей демонструють свою громадянську позицію. Наша команда відчуває цю підтримку. Вона надихає й окриляє.

Ми разом боронимо наші цінності. І перспективу членства в ЄС та НАТО. І мову. І віру. І армію. Ми захищаємо Збройні Сили в тилу, від атак п'ятої колони. А Збройні Сили міцно тримають оборону на фронті. Я дякую нашим воїнам за те, що вони гарантують безпеку і дарують веселі та радісні новорічні свята.

Не залежно від того, хто й за кого голосував на виборах — ми всі українці, ми всі єдиний український народ. Я хочу, щоб в Новому році, для кожного з нас, синьо-жовтий прапор єдності був важливішим, ніж партійні кольори. Щоб попри внутрішні розбіжності, ми зберігали солідарність перед зовнішніми викликами. Разом ми сильні!

Я щиро вітаю усіх українців з Новим роком. Миру всій країні! Щастя і добробуту кожній родині! Хай збуваються найсміливіші мрії! З Новим роком! Веселих свят!"