Відомі українські шоумени презентували "Українську пісню року"

Михайло Поплавський з Олегом Винником презентували спільний проект - Національну музичну церемонію "Українська пісня року"

За словами "співочого ректора": важливо зберегти національну ідентичність, сформувати золотий фонд української пісні та продовжити виховувати почуття патріотизму у молоді. 

Проект "Українська пісня року " започаткована ще  у 2004-му. З кожним роком  він розширював творчі рубежі. 2012 року проект вийшов на міжнародну арену. Телемарафон української пісні "Пісня об'єднує нас!", прославив Україну на весь світ, увійшовши до Книги рекордів Гіннеса як найтриваліший у світі музичний марафон у прямому ефірі.

"Українські шоумени вирішили надати "Українській пісні року" друге дихання, модернізувати, змінити концепцію та залучити молодих та прогресивних спеціалістів. Ми вирішили відновити проект "Українська пісня року" та відзначити кращих виконавців країни, які створюють унікальну сучасну музику. Тих, хто зміцнює нашу духовність, розвиває культуру і прославляє Україну у всьому світі. А також тих, хто завдяки своїй багаторічній творчості, нерозривно пов'язаної з національними традиціями, етнікою, любов'ю до своєї країни і музики, став легендою і прикладом для поколінь українців. Українська пісня - вічна, як небо і сонце.  Українська пісня - це також і ідеологія країни, вона піднімала дух нації у важкі часи. Українська пісня повинна домінувати в національному  теле- і радіопросторі, в соціальних мережах. Вона має гордо звучати на весь світ. Я вважаю, що необхідно підтримувати талановиту молодь і берегти надбання нації", - сказав Михайло Поплавський, презентуючи проект.