Нашу Незалежність та ідентичність врятує об‘єднання проукраїнських партій і лідерів, які нарешті мають усвідомити свою відповідальність, - Княжицький

Кремль та його представники в Україні діють послідовно й наразі докладають зусиль, аби розчинити самовизначення українців. Протистояти цьому можна за рахунок дієвого об'єднання патріотичних сил та засвоєння гірких уроків минулого

Про це у Facebook пише народний депутат України Микола Княжицький, передає Еспресо.TV.

"Світ швидко змінюється. Росія наступає у гібридній війні. Втручання у вибори в США було початком. Але головним стримуючим фактором для Росії, болісним докором у агресивності залишалася Україна. Потрібно було усунути Порошенка. Але не лише його - потрібно було усунути команду Майдану, скомпрометувати Майдан і його ідеї. Процес триває. Треба довести , що Росія була права, вводити війська, підтримувати сепаратистів було правильно, у Києві відбувся нацистський переворот. А Крим? Крим сам захотів в Росію, бо злякався хунти, а взагалі Крим давайте припинимо обговорювати. І припинили. Тепер важливо розчини ідентичність", - описує ситуацію політик.

За словами Княжицького, наразі Росія  "спромоглася знайти сили і піти у наступ" після того як у 2014-2019 роках Україна загнала її "у глухий кут".

"Де буде наша відповідь? Влада проросійська. Це очевидно. Ще й вибрана на чесних виборах голосами обдурених людей (звичайно, багато голосувало саме таких наслідків бажаючи, але точно не усі). Економіка стрімко падає, теж заганяючи владу під вплив Росії. Потрібно мислити політично. Лише об‘єднання проукраїнських партій і лідерів, які нарешті мають усвідомити, яка відповідальність на них лежить, може хоч якось не допустити знищення і цієї спроби побудови Незалежності. Бо ми усі тут дружно читаємо про Грушевського, Петлюру, Винниченка, Скоропадського, не помітивши, як самі давно перетворилися на їхні бліді копії", - наголошує нардеп.