Вбивство у Каховці: у справі проведуть повторну судово-медичну експертизу

У справі про резонансне вбивство 26-річного чоловіка у Каховці, до якого може бути причетний поліцейський, призначили повторну судово-медичну експертизу

Про це заявив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Вербицький, повідомляє hromadske.

"На сьогодні ми призначили низку експертиз. За домовленістю з представниками потерпілих, ми допускаємо до проведення комп’ютерно-технічних експертиз щодо мобільних телефонів, ноутбуків, вилучених комп’ютерів, домофонів поблизу місця події представника потерпілих, який стежитиме за проведення експертиз" — розповів Вербицький.

За його словами, також буде проведено повторну судово-медична експертиза трупа загиблого чоловіка.

"Оскільки у потерпілих є питання і вони вимагають, щоб була проведена повторна судово-медична експертиза трупа, яка відповість на суперечливі запитання, зокрема, зі скількох видів зброї були постріли, які конкретно були тілесні ушкодження, скільки їх було, чи характерні вони для бойової вогнепальної зброї, яку було вилучено. На всі ці питання дасть відповідь повторна експертиза, яку проведе завтра комісія у складі трьох людей. Туди також допустять представника потерпілих, який стежитиме за об’єктивністю проведення експертизи", — сказав Вербицький.

Начальник слідчого управління поліції Херсонщини також сказав, що стосовно членів слідчо-оперативної групи Каховського відділення поліції проводять службову перевірку.