"Казус Албана" - небезпечний прецендент, що нівелює міжнародні зусилля України по поверненню Криму, - партія "Європейська Солідарність"

У партії "Європейська Солідарність" відреагували на скандальний приїзд співака Dr. Alban до Києва після його виступів у окупованому Росією Криму

Про це повідомила прес-служба партії "Європейська Солідарність".

"Неочікувано швидко Володимир Зеленський почав втілювати в життя своє новорічне поздоровлення "#какаяразниця". Очевидно, що  він так і не усвідомлює, наскільки його особисте втручання і виступ шведського співака Dr. Alban в «95-му кварталі» можуть мати негативні наслідки для політики невизнання спроби анексії Кримського півострова з боку Російської Федерації", - заявляють у партії.

В "ЄС" вважають, що подібні дії є показником того, що в ручному управлінні президента знаходиться не лише система правосуддя, але й Служба безпеки України. 

"Телефоне право" Зеленського в історії з Dr. Alban – це ще й очевидний конфлікт інтересів. Музиканта впустили в Україну за вказівкою президента задля виступу у шоу-програмі компанії, з діяльності якої Зеленський отримує чималі роялті", - вважають у партії.

В "Європейські Солідарності" вважають, що - цитата - "новій владі час зрозуміти, що треба захищати не інтереси "95-го кварталу" чи своїх друзів і спонсорів, а всієї України."