У МЗС попередньо підтвердили, що в катастрофі українського літака в Ірані немає тих, хто вижив

Пасажири і екіпаж пасажирського літака Міжнародних авіаліній України, що розбився в Тегерані, загинули

Заступник директора Департаменту - начальник Управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич повідомив "Інтерфакс-Україна", що за попередньою інформацією, пасажири і екіпаж пасажирського літака Міжнародних авіаліній України, що розбився в Тегерані, загинули.

"За попередньою інформацією представника авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, 8 січня 2020 роки після зльоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні (м Тегеран) пасажирський літак авіакомпанії МАУ зазнав катастрофи і впав недалеко від аеропорту. За інформацією, яка уточнюється, пасажири вказаного рейсу і екіпаж загинули . Уточнена інформація за загиблими громадянами України буде відправлена ​​додатково ", - сказав він.

За його словами, в Департаменті консульської служби створено оперативну кризова група, телефон гарячої лінії - 238 17 77.

Як повідомлялося, пасажирський літак Міжнародних авіаліній України розбився в районі міжнародного аеропорту імені імама Хомейні в Тегерані, повідомило іранське інформагентство FARS.