"Вальядолід" заблокував трансфер Луніна до іншого іспанського клубу

"Вальядолід" виступив проти оренди українця Андрія Луніна в "Ов'єдо", який виступає у другому іспанському дивізіоні

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на AS.

Український воротар Андрій Лунін незадоволений своїм становищем у іспанському "Вальядоліді", де він перебуває в оренді з мадридського "Реалу". Голкіпер бажає отримати ігрову практику напередодні фінальної частини Євро-2020, однак власник "Вальядоліда" Роналдо не хоче виходити на трансферний ринок в пошуках дублера для основного воротаря Жорді Масіпа.

Лунін навіть вже домовився про трансфер у сімнадцяту команду другого іспанського дивізіону "Ов'єдо" і чекає на відповідь керівництва "Вальядоліда", яке вважає Луніна "найкращим запасним воротарем світу".

"Ми розраховуємо на Луніна. Він дуже кваліфікований голкіпер, але йому потрібно зачекати, тому що у нас є Масіп. Якщо у команду приходить новий гравець, це не означає, що йому відведена роль основного. Він повинен поважати власних партнерів. Лунін – найкращий запасний воротар світу", - сказав спортивний директор клубу Мігель Анхель Гомес.

Проти трансферу Луніна також виступає іспанська Ла Ліга, у перемовинах з якою зараз перебувають боси мадридського "Реалу", які вважають, що українець має право на другу оренду в цьому сезоні.