У збірній України знайшли заміну екстренеру "Динамо" Дем'яненку

Ветеранську збірну України з футболу очолив Володимир Лозинський, який замінив на посаді головного тренера Анатолія Дем'яненка

Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації ветеранів футболу України.

У тренерському штабі збірної України серед ветеранів з футболу відбулись зміни. Анатолій Дем’яненко, який тренував команду впродовж останніх чотирьох років, погодився на пропозицію очолити словацьку "Нітру", а новим тренером збірної став Володимир Лозинський. Призначення відбулось у день 65-річчя відомого фахівця.

"Було приємно разом отримати такий подарунок до ювілею. Чотири роки разом із Анатолієм Дем’яненком ми працювали у збірній, провели близько 200 матчів в Україні та в інших країнах. У колективі чудова атмосфера, все робиться з гумором, хлопці поважають та підтримують один одного", – розповів тренер.

Під час ігрової кар'єри Володимир Лозинський провів понад 200 матчів в складі київського "Динамо", виступав на позиції захисника. На його рахунку 4 матчі за збірну СРСР.

Тренував студентську збірну України, київський ЦСКА, полтавську "Ворсклу". Під керівництвом Лозинського збірна України двічі ставала чемпіоном Універсіади — в 2007 і 2009 роках.

60-річний Анатолій Дем'яненко провів понад 300 матчів за київське "Динамо", на його рахунку 80 матчів за збірну СРСР, в складі якої він тричі брав участь у чемпіонатах світу, а також став віцечемпіоном Європи у 1988-му році. Тренував київське "Динамо" та "Волинь".