Справа Шеремета: адвокати заявляють, що з Антоненком фактично не проводилися слідчі дії за місяць перебування в СІЗО

З музикантом, ветераном АТО Андрієм Антоненком, підозрюваним у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, фактично не проводилися слідчі дії під час його перебування в слідчому ізоляторі

Про це повідомив один з його адвокатів Станіслав Кулик в коментарі УНІАН.

"Сторона захисту стверджує, що за весь час перебування підозрюваного під вартою з ним було проведено лише один допит, також відбулася спроба провести слідчі дії з порушенням законодавства", - йдеться в повідомленні.

Також адвокат зазначив, що слідство намагалося провести слідчий експеримент, а саме, пройти з Антоненком по місцях, які зафіксовані камерами відеоспостереження в матеріалах слідства.

Однак Антоненко відмовився брати участь у цьому слідчому експерименті без своїх адвокатів. Кулик також уточнив, що одного з адвокатів попередили всього за годину про ці слідчі дії і він не встиг доїхати, а Антоненку запропонували адвоката з центру безоплатної правової допомоги.

“Однак цей адвокат дотримався правил адвокатської етики і слідчі дії з порушенням законодавства проведені не були”, - сказав Кулик.

Нагадаємо, 12 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета - музиканта і військового Андрія Антоненка (Riffmaster), дитячого хірурга Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугар.