Справа Шеремета: підозрюваного Антоненка залишили під вартою

Суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета військовослужбовцю і музиканту Андрію Антоненку

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Адвокат Станислав Кулик заявив, що захист Антоненка спростує всі аргументи обвинувачення, а його підзахисний не відмовляється від участі у слідчих експериментах.

Нагадаємо, 12 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета - музиканта і військового Андрія Антоненка (Riffmaster), дитячого хірурга Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугар.

Ще двоє людей - подружжя ветеранів АТО Інна та Владислав Грищенки - є фігурантами справи про вбивство Павла Шеремета, але затримані в іншій справі - щодо замаху на життя людини на Івано-Франківщині.

Печерський райсуд Києва ухвалив помістити підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета військову медсестру Яну Дугар під цілодобовий домашній арешт.

Антоненка та Кузьменко суд помістив під варту на 2 місяці.

16 грудня адвокат підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко заявив, що у нього не приймають клопотання про ознайомлення з матеріалами справи.

"ЄС" ініціювала створення ТСК у Раді для контролю розслідування вбивства Шеремета.

Антоненко позвався до суду на президента Володимира Зеленського, генпрокурора Руслана Рябошапку та голову МВС Арсена Авакова за нанесення шкоди його репутації.

Апеляційний суд відхилив скарги на арешт Антоненка і Кузьменко, залишивши їх під вартою.

Суд залишив під цілодобовим домашнім арештом Яну Дугар.