Український стартап Propertymate, що аналізує ринок нерухомості, потрапив у Techstars Austin та отримав $120 тис. інвестицій

Cтартап Propertymate відібрали до акселераційної програми Techstars Austin. Це єдиний український стартап, який потрапив до програми з моменту її старту у 2013 році

Цього року відібрали 10 стартапів з понад 1000 заявок з 65 країн. У рамках акселераційної програми Propertymate отримують 3 місяці менторства та $120 тис. інвестицій. 

Propertymate - це платформа для real estate агентів, яка з'єднує всі дані про покупців з даними про нерухомість на ринку, аналізує їх та передбачає яку нерухомість покупці найімовірніше придбають. Завдяки продукту агенти нерухомості економлять час і можуть укласти більше угод через мережу Propertymate, взаємодіючи з іншими агентами. Cтартап заснований у квітні 2018 року Богданом Гнатковським та Cофією Вишневською. 

"Участь у Techstars - це крута можливість масштабуватись за межі Нью-Йорка, де ми зараз найбільш активні, на другий найбільший ринок нерухомості у США(Техас). А також отримати фідбек, покращити продукт і, звісно, залучити більше інвестицій". -  Богдан Гнатковський, СEO та співзаcновник Propertymate.

"В середньому у США, щоб придбати нерухомість потрібно більше 4 місяців, і близько трьох місяців -  щоб її продати. Ми створили платформу, яка допомагає агентам робити це за лічені дні.” - розповіла співзасновниця та СOO стартапу Софія Вишневська.

Стартап має офіси у Львові та Нью-Йорку, та на період акселераційної програми частина команди переїхала в Остін.