"Найголовніші червоні лінії - це життя силовиків": Чорновол втретє в червоній сукні і з автоматом

Екснардеп Тетяна Чорновол з автоматом в руках і червоній сукні записала нове відео, де закликала не ставитися до силовиків, як до ворогів

Відповідний відеоролик Чорновол опублікувала на сторінці у Facebook.

"Зараз в країні багато зброї, багато агресії, багато провокаторів з п’ятої колони. І тому, в майбутній революції, як ніколи буде важливо триматися червоних ліній, щоб не зіграти на користь Росії. І найголовніші червоні лінії це… життя силовиків", - сказала екснардеп.

Вона проілюструвала це історіями з особистого досвіду.

"В найкритичніші моменти саме силовики – "пси режиму", рятували моє життя і допомагали. Наприклад, коли на мене був скоєний замах на бориспільській трасі під час Майдану, життя мені врятували двоє бориспільських міліціонерів, які з ліхтариками мене знайшли до того, як я замерзла насмерть в кюветі", - розповіла екснардеп.

Також вона зазначила, що завжди ставилась до силовиків, як до заручників ситуації. 

"Силовики під час кожної революції виконують накази влади, захищають владу від Майдана. Звісно, окремі силовики, коли виконують накази з особливою жорстокістю, стають злочинцями, але не ворогами. Бо революція – не війна, силовики – не вороги. По-суті, вони самі є жертвами. Адже будь якому режиму вигідно, щоб революціонери проливали кров силовиків. Янукович спеціально заганяв молоденьких ВВ-шників на убій в першу лінію на Грушевського, щоб ті пали жертвами революціонерів. Щоб інші силовики мстили за них, бо за Федоровича ніхто в країні вмирати не хотів", - додала Чорновол.

Нагадаємо, що на початку грудня Тетяна Чорновол записала подібне відео із автоматом та у червоній сукні, де закликала "не допустити капітуляції".