Рада може проголосувати за складання депутатських повноважень Венедіктовою 14 січня

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що 14 січня парламент може проголосувати за складання депутатських повноважень Іриною Венедіктовою, яку призначили т.в.о. директора Державного бюро розслідувань

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Я думаю, що питання буде розглядатись завтра о другій годині. Після цього ми вже зможемо винести питання про складання повноважень Венедіктової у зал", - сказав Разумков.

Голова ВР також не виключив, що найближчим часом можуть призначити нового голову комітету з питань правової політики та переобрати голову комітету з питань зовнішньої політики.

"А так само я думаю, що питання, пов'язане зі зміною керівництва комітету правової політики так само може з'явитись найближчим часом. І я думаю, що через деякий час постане питання щодо зміни керівництва інших комітетів. Але коли саме це відбудеться, мені важко сказати. Адже я не бачив подання на комітети і рішень комітетів", - додав він.

Разумков додав, що найближчим часом Рада розгляне і питання про призначення нових голів парламентських комітетів, які очолювала Венедіктова і Богдан Яременко — з питань правової політики та з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.