Зеленський підписав указ про доступність для українців лікування у "Феофанії"

У вівторок, 14 січня, президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про забезпечення доступності для громадян медичної допомоги, що надається клінічною лікарнею "Феофанія" Державного управління справами"

Про це повідомляє сайт президента.

"Кабінету Міністрів України та Державному управлінню справами y тримісячний строк вжити заходів, необхідних для забезпечення доступності для громадян сучасних. методів діагностики та лікування, високоспеціалізованої медичної допомоги, що надається клінічною лікарнею "Феофанія" Державного управління справами", - йдеться в указі.

Указ набирає чинності наступного після опублікування.

Клінічна лікарня "Феофаанія" - медичний заклад, підпорядкований Державному управлінню справами, вповноважений на оперативне, стаціонарне, діагностично-консультативне лікарське обслуговування відповідальних держслужбовців України, працівників дипломатичного корпусу іноземних держав і відповідальних міжнародних організацій та осіб, які мають особливі заслуги перед Україною. Також у лікарні надаються медпослуги без обмежень усім повнолітнім громадянам України та інших держав світу і реабілітаційна допомога пораненим військовослужбовцям за направленнями військових шпиталів.