Найєм заперечив інформацію про зарплатню в 300 тис. грн

14 січня заступник генерального директора з питань взаємодії з органами державної влади концерну "Укроборонпром" Мустафа Найєм заперечив інформацію про заробітню платню в розмірі 300 тис. грн

Про це блогер, колишній нардеп та журналіст, заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Мустафа Найєм написав у Facebook.

"Задекларував свій дохід за грудень. Він майже вдвічі нижчий за той, що я отримав в листопаді. Тому що не було ніколи "зарплати в 300 тисяч". Була одноразова виплата декількох премій і надбавок за попередній "волонтерський" період роботи в концерні", - повідомив Найєм.

Він додав, що його зарплатня може бути переглянута в обидві сторони, залежно від результатів роботи за кожен місяць.

Також він зауважив, що заробітна платня у колишнього керівництва ДК "Укроборонпром" була майже вдвічі меншою, але про їх неофіційні доходи суспільство дізнавалось з журналістських розслідувань.

"Тепер все відкрито і можна вибирати, що результативніше і ближче: досвідчені злодії з маленькими зарплатами і великими відкатами біля керма державних стратегічних підприємств або команда менеджерів з величезними амбіціями і одною, білою та відкритою задекларованою зарплатнею", - заявив Найєм.