Одеський ресторан прогорів та зачинився через антиукраїнські погляди власника

В Одесі власник зачинив ресторан "Че Гевара" та вирішив розпродати майно, через позицію жителів міста, що перестали відвідувати заклад

Про це повідомляє одеське видання "Думская".

"Ресторан "Че Гевара", що на проспекті Шевченка, припинив роботу. Про це повідомив його власник, скандальний бізнесмен Дмитро Копилов", - передають у виданні.

"Щоб видати зарплату персоналу, доводилося з дому гроші тягати. До перевороту справи йшли нормально, а потім все гірше і гірше. Плюс не можна змішувати свої погляди і політику з бізнесом. Багато перестало до мене людей ходити, в зв'язку з тим, що я сепаратист. Так і говорили, "у вас власник сепар, не підемо до вас". Плюс багато мене знають, не можу в знижці відмовити",  - поскаржився Копилов у Facebook.

Журналісти "Думської" нагадують, що Копилов є також власником охоронного агентства «Патріот». Його вважають причетним до організації побоїща 19 лютого 2014 року під ОДА та інших акцій проти "Євромайдану". Сам комерсант це заперечує.

"Че Гевара" фігурував в скандалах і до Революції Гідності. Так, в 2012 році керівництво розташованого поруч політехнічного університету заявляло, що ресторан працює нелегально", - додають у виданні.