Промоутер назвав несподіване місце для головного бою Ломаченка у кар’єрі

Василь Ломаченко може провести бій за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі проти американця Теофімо Лопеса у Саудівській Аравії

Про це заявив промоутер українського боксера Боб Арум, повідомляє BoxingScene.

За словами глави компанії Top Rank, наразі він розглядає два варіанти для проведення поєдинку між Ломаченком та Лопесом - славетна арена Madison Square Garden у Нью-Йорку (США) та Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).

"Бій Ломаченко - Лопес погоджено. Обидва хлопці погодилися. Тож зараз питання в тому, де ми це зробимо. У нас є пропозиції з-за кордону. Madison Square Garden зробив велику пропозицію провести бій", - сказав Арум.

Зазначається, що він отримав вигідну пропозицію із Саудівської Аравії, де у грудні 2019 року відбувався бій за звання чемпіона світу в надважкій вазі між британцем Ентоні Джошуа та американцем Енді Руїсом. Наразі промоутер розглядає обидва варіанти та зупиниться на більш фінансово вигідному.

Якщо він обере Нью-Йорк, то бій відбудеться у квітні. Якщо вибір впаде на Ер-Ріяд - поєдинок пройде у травні.

Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Лопес володіє титулом IBF (Міжнародної боксерської федерації).