Нового прем'єра РФ Мишустіна занесли в базу "Миротворця"

15 січня сайт "Миротворець" вніс кандидата на посаду прем'єра РФ Михайла Мишустіна в свою базу

Відповідна інформація була розміщена на сайті "Миротворець".

Адміністратори сайту занесли його ім'я до бази, відразу, як стало відомо, що путін хоче призначити його прем'єр-міністром РФ.

У досьє Мішустіна зазначили, що він є російським окупантом, який зазіхав на суверенітет і територіальну цілісність України. Крім того, він свідомо порушував державний кордон України з метою проникнення до захопленого російськими окупантами Криму.

"29 липня голова Федеральної податкової служби Росії Михайло Мішустін відвідав податкову інспекцію в Ялті, після чого провів нараду з керівниками територіальних податкових органів Кримського федерального округу. Він заявив, що інтеграція податкових органів Республіки Крим в систему ФПС Росії пройшла успішно", - йдеться в повідомленні на сайті.

Центр 2Миротворець" просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Також на сайті додали, що новопризначений прем'єр веде розкішний спосіб життя і приховує це. Зокрема, Мішустін володіє нерухомістю вартістю в кілька сотень мільйонів рублів на Рубльово-Успенському шосе.
Михайло і Владлена Мішустін стали власниками особняка на Ніколіна горі в котеджному селищі Коттон Вей в 2001 році - тоді Мішустін був ще заступником міністра з податків і зборів. Площа будинку становить майже 900 «квадратів». Площа ділянки, на якій розташований особняк, становить 5,5 тис. Кв. метрів. Подібний ділянку з будинком такої ж площі в цьому селищі оцінюється майже в 600 мільйонів рублів.
При цьому Мішустін приховує елітну землю на Рубльовці від державного реєстру - вона записана на російську федерацію.