У Київ запросили співака Сюткіна, що схвалив окупацію Криму Путіним

Колишній фронтмен гурту "Браво" збирається виступити 27 квітня в "Палаці Україна"

Афіші з анонсом майбутнього виступу з'явились на сайті "Палацу Україна".

Валерій Сюткін активно підтримував російську анексію Криму, в інтерв'ю телеканалу "Дождь" влітку 2014 назвав агресію РФ  "відновленням історичної справедливості".

У анонсі на сайті Національного палацу мистецтв "Україна" сказано, що Сюткін виступатиме у Великому залі о 19:00 27 квітня. органзатором концерту, згілно з афішою, вказано "Кронас бізнес груп".

"Пік популярності  співака Валерія Сюткина припав на першу половину 1990-х, коли кумир виходив на сцену з культовою групою "Браво", в 1990 році Сюткін надійшла пропозиція від керівника групи "Браво" Євгена Хавтана, Валерій погодився і зайняв вакантне місце, яке звільнила Жанна Агузарова . За 5 років роботи в рок-н-рольної групи музикант змінив репертуар, виконавський стиль і навіть зовнішність, отримав  популярність і збирав на концертах багатотисячні стадіони. Але і подальша сольна кар'єра музиканта виявилася не менш успішною!", - пишуть організатори.

Виконавець вважає відокремлення Криму від Росії історичною помилкою, а його анексію – "блискучою" операцією Володимира Путіна. 

"Історично, якщо сказати про Крим, там помилка була раніше, коли Микита Сергійович його з легкої руки привласнив. Як проведена операція Володимиром Володимировичем? Блискуче. Без крові, красиво і історична справедливість, напевно, відновлена", - заявляв Сюткін в 2014.

Згодом співак запевнив, що не має жодного бажання провокувати розбрат своїми виступами. Саме тому він на певний час відмовився від гучної концертної діяльності, та переконував, що всі його найближчі виступи будуть приватними. Судячи з усього, тепер Валерій Сюткін змінив свою позицію.