Артур Герасимов: Некомпетентна влада Зеленського штовхає Україну до прірви

Некомпетентність нинішньої влади – загроза для української державності

Про це сказав співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов журналістам в кулуарах Верховної Ради, коментуючи інформацію про те, що прем’єр Гончарук після "касетного скандалу" подав Зеленському заяву про відставку, пише пресслужба партії "ЄС".

Герасимов зазначив, що очільник уряду фактично може піти у відставку за те, що сказав правду про некомпетентність  президента Зеленського у питаннях економіки та державних фінансів.

Герасимов також зауважив, що відповідно до Конституції Гончарук мав би перш за все звернутися до парламенту.  

"Прем’єр-міністр Гончарук не знайшов часу для того, щоб поспілкуватись з народними депутатами. Але, що цікаво, Гончарука можливо відправлять у відставку не тому, що економіка знаходиться у дуже поганому стані, а через те, що він чесно заявив, що президент Зеленський некомпетентний і не готовий керувати країною", – зазначив він.

Парламентар наголосив, що некомпетентність президента Зеленського, його уряду і його монобільшості у Верховній Раді  несе значну загрозу національній безпеці держави і стабільності економічної ситуації.

"Некомпетентний президент, уряд – це велика загроза для країни. Саме тому і Оман, і ситуація зі збитим літаком "Міжнародних авіаліній України", і ситуація в економіці, і ці плівки, підкреслюють тільки одне – що некомпетентна влада вже штовхає Україну до прірви", – сказав Герасимов.