Метро на Виноградар: Офіс генпрокурора попередив розкрадання коштів

За клопотанням Офісу Генпрокурора слідчий суддя Печерського райсуду Києва наклав арешт на грошові кошти на рахунках ПАТ "Київметробуд" для запобігання шахрайству з коштами на будівництво ділянки метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар

Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

"16 січня 2020 року за клопотанням Офісу генерального прокурора слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва наклав арешт на грошові кошти на банківських рахунках ПАТ "Київметробуд" та його відокремлених підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Це зроблено в рамках кримінального провадження для запобігання шахрайському заволодінню бюджетними коштами посадовими особами ПАТ "Київметробуд" та підконтрольних керівництву ПАТ інших підприємств під час будівництва дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі м. Києва.

В подальшому Офіс генерального прокурора звернеться до суду з клопотанням про передачу цих коштів в АРМА з можливістю виплат на будівництво метрополітену під контролем держави.