У Росії анонсували протести проти запропонованих Путіним змін до Конституції

Російський журналіст Ілля Азар закликав росіян взяти участь в акції протесту в Москві. Він виступає проти змін до Конституції РФ, які запропонував президент Росії Володимир Путін

Про це Ілля Азар написав у Facebook.

На думку журналіста, Путін здійснив конституційний переворот, за допомогою якого остаточно узурпує владу і буде довічно правити Росією.

"Поки лідери опозиції мовчать і вирішують, як б не обісратися і вивести на вулицю більше людей, я особисто пропоную нам, громадянському суспільству, не чекати, коли (і якщо) нас кудись покличуть, а самим - усім, хто проти узурпації влади і вічного правління Путіна - вийти завтра, в суботу, на одиночний пікет до адміністрації президента на 12:00", - зазначає Ілля Азар.

Він зазначив, що прийде з плакатом з написом Путін, йди.

15 січня під час послання до Федеральних зборів президент РФ Володимир Путін запропонував внести деякі значні поправки до Конституції країни.

Лідер Російської Федерації запропонував офіційно закріпити пріоритет Конституції країни над міжнародними законами і договорами, а також передати Держдумі частину повноважень глави держави.