Брати Дубневичі переписали дві свої ТЕЦ на синів

Брати Дубневичі переписали ТОВ "Енергія-Новий Розділ", яке є власником теплоелектроцентралі в місті Новий Розділ на Львівщині, на своїх синів, наприкінці грудня 2019 року аналогічні зміни відбулись із ТОВ "Енергія-Новояворівськ"

Про це повідомляє Zaxid.Net.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, зміни до Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесли 16 січня 2020 року. Засновниками ТОВ "Енергія-Новий Розділ" є дві компанії – ТОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" (90,05% частка в статутному капіталі) та міське державне комунальне підприємство "Розділтеплокомуненерго".

Раніше власниками "Львівського" і кінцевими бенефіціарами "Енергії-Новий Розділ" були народний депутат восьмого скликання Богдан Дубневич та його рідний брат, народний депутат дев’ятого скликання Ярослав Дубневич. Нині фактичними власниками ТОВ стали син Богдана Дубневича – Павло та Ярослава Дубневича – Юрій.

Окрім того, наприкінці грудня 2019 року аналогічні зміни відбулись із ТОВ "Енергія-Новояворівськ". Це товариство із обмеженою відповідальністю володіє ТЕЦ в Новояворіську і також фігурує в справі про розкрадання газу. Замість братів Дубневичів кінцевими власниками юрособи стали їхні сини.