На Херсонщині повідомлено про підозру експомічнику нардепа, який фігурує у справі Гандзюк

20 січня Офіс Генерального прокурора разом з СБУ в ході спецоперації у місті Херсоні та області повідомили про підозру експомічнику народного депутата, що проходить також у справі Гандзюк

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

"Прокурорами Офісу Генерального прокурора у взаємодії зі слідчими органів Служби безпеки України 20 січня 2020 року у місті Херсоні та інших населених пунктах області проводиться спецоперація з метою припинення діяльності злочинної організації, яка вчиняла в регіоні насильство над особами та підпали чужого майна", - йдеться в повідомленні.

Прокурори заявляють, що в ході операції повідомлення про підозру вручили ймовірному керівнику злочинної організації, колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань.

"Обвинувальний акт щодо вказаної особи вже перебуває на розгляді Приморського районного суду м. Одеси з угодою про визнання його винуватості у заздалегідь не обіцяному приховуванні нападу на Катерину Гандзюк", - заявляють у прес-службі ОГП.

Також повідомляється про підозру іншим членам злочинної організації.

Громадський активіст Сергій Стерненко заявив, що про підозру повідомлено Ігорю Павловському.

Довідка: За версією активістів, що відстежують справу Гандзюк, посередником між виконавцями злочину та замовником начебто був Ігор Павловський з прізвиськом "Собака" - помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука.