Блохін спрогнозував результат збірної України на Євро-2020

Екстренер збірної України Олег Блохін вірить у вихід національної команди зі своєї групи у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу

Про це повідомляє zbirna.com.

Колишній тренер національної команди України Олег Блохін, який очолював збірну під час ЧС-2006 і Євро-2012, пригадав підготовку своїх команд і порівняв із ситуацією Андрія Шевченка.

"Спаринги проводили в Австрії та Німеччині – зіграли з естонцями, австрійцями, турками. На чемпіонат Європи ми теж були непогано готові, але там, у вирішальному матчі, позначився інший фактор – самі знаєте, який. Та й група у нас була така, що спробуй з неї вийти – Франція, Англія, Швеція. Але ми були зовсім поруч з плей-офф. Сподіваюся, нинішній збірній України вдасться пройти, як мінімум, в стикові матчі, а там вже буде видно", - розповів фахівець.

На Євро-2012 збірна України завершила груповий раунд на останній сходинці з 3 очками в активі. Команда Блохіна перемогла шведів з рахунком 2:1, програла французам 0:2 і поступилась англійцям з рахунком 0:1, через помилку арбітра.

На груповому раунді Євро-2020 українці зіграють проти нідерландців, австрійців, ще одного суперник буде відомий весною.