Ексфутболіст збірної України оцінив шанси Зозулі поїхати на Євро-2020

Колишній захисник збірної України В’ячеслав Шевчук не вірить, що Андрій Шевченко поверне форварда "Альбасете" Романа Зозулю до команди

Про це повідомляє UA-Football.

На думку Шевчука, у збірної України виникли проблеми на позиції форварда після травми нападника "Гента" Романа Яремчука та допінгового скандалу, у який потрапив Артем Бесєдін із "Динамо". Проте, він не вірить, що головний тренер команди Андрій Шевченко поверне до команди Романа Зозулю та Євгена Селезньова, які викликалися до збірної раніше.

"Бесєдін напевно не зможе допомогти збірній протягом деякого часу через допінговий скандал. Є Євген Селезньов, який непогано грає в Туреччині, є Роман Зозуля, який виступає в Іспанії. Однак навряд чи Шевченко буде їх залучати. Якщо покаже себе Назарій Русин у весняній частині за "Динамо", можливо, його викличуть для перегляду", - сказав Шевчук.

Він вважає, що замінити Яремчука у збірній України здатен форвард "Шахтаря" Жуніор Мораес.

"Так, є ще Мораес. Якщо в "Шахтарі" він добре адаптований, то в збірній є певні складності. Але зі своїм досвідом він однозначно може замінити Яремчука. У найближчому резерві не бачу нікого, хто міг би на позиції центрфорварда проявити себе, з огляду на тактику Андрія Шевченка. Це велика втрата", - переконаний Шевчук.