Форвард "Динамо" зізнався, що мріяв про звільнення Хацкевича

Нападник Назарій Русин зізнався, що коли грав у оренді за "Зорю", мріяв про відставку тодішнього тренера "Динамо" Олександра Хацкевича

Про це повідомляє Sportarena.

У зимове трансферне вікно нападник Назарій Русин повернувся в "Динамо" із "Зорі", де виступав на правах оренди, через погані стосунки з тодішнім головним тренером київської команди Олександром Хацкевичем. Форвард розповів, що мріяв про відставку білоруса.

"Це особисте, напевно. У мене є люди, які мені не подобаються. Можливо, я Хацкевичу просто не сподобався як футболіст. Я пам'ятаю матч з "Чорноморцем", коли я забив, але було 1:1 за підсумком. Потім був матч з "Аяксом", коли він поставив в основу Супрягу, а мені дали в кінці 5 хвилин. Мені було прикро, адже Супряга тільки прийшов і був травмований. Коли Хацкевич пішов? Були радісні емоції. Не міг повірити. Можливо, це некрасиво, але я цього чекав, дуже чекав", - розповів Русин.

Під керівництвом Хацкевича Русин провів за "Динамо" 24 матчі, але здебільшого виходив на заміну, забив 5 голів і віддав 1 результативну передачу.